Client: Private client

NAWAT RESIDENCE

About the Project

The Neo-Modern style is the style that we created to escape the monotony of the life of modernity that can be found in this modern era of technology. The hustle and speed of living in the digital age results in less relaxation in daily life. With the objective of reducing the hustle and bustle of external factors and creating more aesthetics of life while living in the house. The classic style has been brought but by modifying to the modernized. The modernized has been translated into the house by materials and finishing. The main materials are from natural stone, dark wood, and metal. The arch and curve created a smooth and soft atmosphere. The curve has been featured in every room of the house.

Project Type

Residential

Expertise

Interior design

Location

Bangkok, Thailand

Area

650 sqm.

Year

2017-2020

Status

Completed
All curve has been designed specifically to fit with each room. The customized curve-chandelier has been placed as a room feature. The wall accent has been designed to connect each room together. With tailor-made wood-curves add the character of the space and emphasize the charm of the house.

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects