Client: Private client

JANE HOUSE

About the Project

​Jane’s house is the epitome of a cozy urban-vacation home, complete with a terrace that provides the ultimate forest experience. The design principle of the house was centered on the concept of minimalism, with the aim of allowing the greenery to envelop the dwelling. The house occupies only a quarter of the total land area, leaving the remaining three-quarters as a sprawling green landscape.

Project Type

Residential

Expertise

Architectural Design

Location

Bangkok, Thailand

Area

150 sqm.

Year

2019

Status

Work in progress
The house design features expansive glass panels around the perimeter to draw in natural light, and the core of the house is a small courtyard. The surrounding greenery is a sight to behold, with the nearby small courtyard serving as a stunning backdrop.

Browse Related Projects