Client: Appsynth co.,ltd.

Appsynth Office

About the Project

The Appsynth team has developed a groundbreaking concept for their new space “A Home Away From Home”. Their goal is to create an environment that feels like a second home – a welcoming and cozy atmosphere for everyone who enters.

We’ve recently acquired a spacious new area that measures 310 square meters. Our goal was to create an environment that caters to every office need – work, play, relaxation, and creativity. We’ve even included a gathering space. We have a hot desk which is all proper desks for the open working space, three phone booths for private working areas, three meeting rooms for focus work tasks, and a pantry with a booth seating area as a cafe’ vibe connecting to the gather space called “Town Hall”. The Town hall also comes with an open meeting space, step seating, bars, and a pool table.


Project Type

Workplace

Expertise

Interior Design, Construction Management

Location

Bangkok, Thailand

Area

~ 310 sqm.

Year

2023

Status

Completed
Our space is designed to connect and provide a comfortable, homey atmosphere with light wood, white paneling, and accents of Appsynth’s corporate color “light green”. The lighting is intentionally warm and cozy, avoiding harsh brightness that may cause work stress for staff. Instead, it offers a suitable level of luxury for working space and other areas.

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects