Client: Apex Co., Ltd.

APEX Profound Beauty at Udon Thani

About the Project

Apex Profound Beauty at Udon Thani is located at the Central department store. Since Udon Thani is a river city, the concept design is about a river stone’s curve which is a natural design curve.

The “Beauty of Nature” concept is still carried on from the previous Apex clinique to this one but we minimize the shape and curve detail to the minimal one.

Project Type

Healthcare

Expertise

Interior Design

Location

Udon Thani, Thailand

Area

~ 125 Sqm.

Year

2023

Status

Completed
The beige natural texture wall also has been delivered to this new space but we have added the accent color of our “Shade of Purple” as the featured wall. This free-form curve design has been applied through the space from the feature wall into the corridor, ceiling, floor pattern, and through all the door details to create a smooth journey as one design space and ambient.

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects