Client: Apex Co., Ltd.

APEX Profound Beauty at the Emporium

About the Project

Apex Profound Beauty at the Emporium is another medical center located in a significant area where the location is a prime area of the shopping district in Bangkok.  ​

The conceptual design started with the “Arc of Nature” which implied the beauty of nature. The texture beige panels have been assigned to wrap around the space with the beauty curve design to lead the customer into the space and carry them along throughout the journey.

Project Type

Healthcare

Expertise

Interior Design

Location

Bangkok, Thailand

Area

~120 sqm.

Year

2022

Status

Completed

Finer Details

With the linen texture curved panels giving a sense of relaxation and so essence, it enhances the vibe of comfy and makes it feel so special for the customer during the treatment session. The lighting design has been designed to modernize the space as it is identical to the “Apex Beauty Profound” as the modernized medical center.

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects