Client: Apex Co., Ltd.

APEX Profound Beauty at Rangsit

About the Project

Apex Profound Beauty at Rungsit is a brand new Apex clinique in which we introduce the new beauty space.

Our design approach is centered around the natural beauty of nature, which is reflected in the use of curved forms and earthy color tones. Beige, a natural tone, is the color of choice for the reception area, waiting area, and all treatment rooms, creating a seamless transition into our space.

Project Type

Healthcare

Expertise

Interior Design

Location

Bangkok, Thailand

Area

~ 177 sqm.

Year

2023

Status

Completed
By incorporating a laminated wall texture and customized bamboo wallpaper, we can create a space that feels more connected to nature. The design graphics and signage are intentionally neutral, with “White on White” lettering techniques that blend seamlessly into the space. The result is a beautiful, cohesive look.

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects