Client: Apex Co., Ltd.

APEX Profound Beauty at Emquatier

About the Project

At the Emquatier, Apex Profound Beauty has one of its most significant branches in a prime area of Bangkok’s shopping district. With the “Window Shopfront” design, the typical beauty clinic design format is transformed into the luxury brand of “Luxury Products”, where the customer can find new technologies and professional services throughout the whole process.

A white curve panel conveys a feeling of relaxation, comfort and gentleness while maintaining strength and resiliency due to its vertical strong lines. The layout plan has mainly dedicated to the customer or user. We divide the space of the front area from the service area which gives a sense of privacy during the treatment process which is all behind the smooth white curved featured wall.

Project Type

Healthcare

Expertise

Interior Design

Location

Bangkok, Thailand

Area

110 sqm

Year

2021 – 2022

Status

Completed

Explore More

Design Gallery

Browse Related Projects