Client: Apex Co., Ltd.

APEX Profound Beauty at Charn Chaengwattana

About the Project

The Apex Profound Beauty at Chaengwattana is located at the Charn The Avenue, a new community mall that serves as a serene spot for locals to unwind. The name Chan is inspired by “The Terrace”, The architectural design of Charn is remarkable for its curved wooden structure.

Apex Profound Beauty Chaengwattana design concept Therefore, there is a design concept that brings together white curves and wood textures. These elements come together to create a warm, contemporary and aesthetically pleasing atmosphere that blends in with its surroundings. This idea is consistent with the main topic. “Natural Beauty” that also appeared in previous Apex It is a perfect combination of architecture and elements of the surrounding environment. To enhance the overall experience of visitors.

Project Type

Healthcare

Expertise

Interior Design

Location

Bangkok, Thailand

Area

103.25 sqm.

Year

2024

Status

Completed

Explore More

Design Gallery
Construction Gallery

Browse Related Projects